Cultuurverandering

In een organisatie worden regelmatig veranderingen doorgevoerd. Medewerkers zijn niet altijd in dezelfde mate bereid om aan een verandering mee te werken. Vaak moet aan een aantal condities voldaan worden om uw medewerkers in verandering mee te krijgen. Veel mensen denken dat een cultuurverandering lang duurt. Wij zijn van mening dat een cultuurverandering ook in korte tijd doorgevoerd kan worden.
Beerschot & Simons kan in zeer korte tijd een cultuurverandering realiseren! Wij hanteren voor verandering binnen uw organisatie een interventietechniek en daarmee verzekeren wij u van een zeer snel resultaat. Bij cultuurverandering richten wij ons op gevoelens, mogelijkheden en belemmeringen. Wij komen graag een presentatie bij u houden om u van onze capaciteit tot cultuurverandering te overtuigen! Neem hiervoor contact met ons op.

Teambuilding op de Drentsche hei

Beerschot & Simons is gevestigd in Eesergroen in de provincie Drenthe op ongeveer 15 kilometer afstand van Emmen. Wij hebben een trainingsaccommodatie op de hei. Hier kan in ruimte en rust gewerkt worden aan teambuilding en verandering. Zware trainingen worden afgewisseld met activiteiten als samen koken of mountainbiken. Dergelijke activiteiten werken bevorderend voor het teamproces.
Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het geven van trainingen en workshops om cultuurverandering te bewerkstelligen. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat wij voor u kunnen doen!