Effectief vergaderen

In bedrijven wordt gemiddeld 10 tot 20 procent van de werktijd besteed aan vergaderen. Managers en andere leidinggevenden besteden vaak de helft of meer van hun werktijd aan vergaderen. Beerschot & Simons kan u helpen om meer effectief te vergaderen! Door herverdeling van bevoegdheden en taken, toepassing van meer doelmatige vergadertechniek en een strakkere discipline kunnen wij de vergaderkosten in uw organisatie met 20 tot 50 procent terugdringen door effectief vergaderen te introduceren in uw organisatie.

Problemen met vergaderen

Vergaderen is nodig voor het nemen van besluiten, afstemmen van taken, ontwikkelen van ideeën en het creëren van draagvlak. Wij kunnen ervoor zorgen dat de vergaderingen in uw bedrijf slagvaardig en inspirerend zijn. Essentieel daarbij is het hanteren van de juiste regels en een goede voorbereiding. De meest hardnekkige problemen met betrekking tot effectief vergaderen zijn saaiheid, geringe besluitvaardigheid en geringe noodzaak om te vergaderen.

Workshops en trainingen voor effectief vergaderen

Wij helpen u graag om effectief te vergaderen binnen uw organisatie! Neem hiervoor contact met ons op. Wij kunnen u verschillende workshops en trainingen aanbiedingen die effectief vergaderen in uw bedrijf bevorderen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en zijn professionals op het gebied van teambuilding en verandering. Ook wat betreft effectief vergaderen!